Головна » 2017 » Червень » 4 » «День гуцульської убирі»
07:52
«День гуцульської убирі»

Управа Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» та Асоціація органів місцевого самоврядування щиро вітають жителів Гуцульщини, наших приятелів в Україні та за кордоном з величним святом Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів.

Бажаємо Вам зустріти святу Трійцю у піднесеному настрої, зі світлими помислами та намірами. Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізують оновлення світу та вселяють надію на краще майбутнє.

Управа Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» спільно з Асоціацією прийняли ухвалу, якою запроваджено громадське свято «День гуцульської убирі», яке співпадає із святкуванням Трійці. Сподіваємось, що в ці дні наш гуцульський край оновиться автентичними кольорами вишитої убирі, що буде символізувати оновлення і розквіт життєвих сил, примножать прагнення жити в мирі та творити добро на рідній гуцульській землі.

Бажаємо Вам зустріти святу Трійцю з любов’ю до ближніх та впевненістю у щасливому майбутньому рідної Гуцульщини та України.

Категорія: Новини Гуцульщини | Переглядів: 541 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0