Головна » 2019 » Квітень » 15 » Зустрічаємо Великодні свята
09:32
Зустрічаємо Великодні свята

       11 квітня, у виставковій залі Історико-краєзнавчого музею "Гуцульщина"  ,  відбулося відкриття виставки членів ГО "Спілки художників та майстрів декоративно  прикладного мистецтва Верховинщини" присвяченої  Великодню. Виставку освятили священики Юрій Стефлюк та Ігор Рибенук.

 

У відкриті взяли участь  Олег Лютий- голова Верховинської РДА, Світлана Уршеджук  - заступник голови РДА, керуючий справами районної ради Роман Ванівський ,  голова  ГО Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» - Дмитро Стефлюк  та голова ГО «Спілки художників та майстрів декоративно  прикладного мистецтва Верховинщини» Роман Бортейчук.

 Свої роботи представили : Писанки - Ілюк Марія, Ілюк Оксана з Верховини, писанки з бісеру - Волошинюк Ольга з с. Кривопілля, Копчук Іванна з с. Красник, Рубаняк Анжела з Верховини.

Вишиті рушнички на кошик - Кутащук Василина, Кутащук Галина з с. Криворівня, Гасюк Василина з смт. Верховина, Марфієвич Ганна з с. Довгопілля, Янушевська Василина з с. Зелене, Білак Ганна з Верховини, Микитейчук Марія з Верховини,

Вишита ікона Божої Матері-Максим'юк Марії з с. Криворівня,

"Писанковий коровай", Орнаментальна тарілка, тематична тарілка "Христос Воскрес", запрестольний хрест, напрестольний хрест - Бортейчук Роман з с. Кривопілля.

Живопис - Ілюк Ганна з с. Красник, Вірстюк Ольга з Верховини, Рибенчук Олена з Верховини, Ватаманюк Ірина з Верховини.

Гравірування на склі - Павлінець Тетяна з Верховини.

Вишиті ікони з бісеру - Рубаняк Анжела з Верховини.

Світлини - Куриляк Ганна з с. Красник, Цвілинюк Люби з с. Криворівня.

 

 Управа Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» висловлює щиру вдячність  організаторам та учасникам   Великодньої  виставки.

Категорія: Новини Галицької Гуцульщини | Переглядів: 584 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0