Головна » 2019 » Березень » 15 » Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю
11:43
Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю

       До XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю, який відбудеться у Вижниці 30 серпня – 01 вересня цього року, залишається менше 6 місяців і ведеться активна робота щодо його підготовки 14   березня 2019 року, відбулось чергове засідання оргкомітету, де розглянуто питання виконання плану розроблених заходів щодо підготовки до фесту, пропозиції щодо виготовлення сувенірної продукції,  а також визначено ряд завдань, які необхідно виконати до наступного засідання оргкомітету.

       Голова ГО «Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» Дмитро  Стефлюк   взяв участь у засіданні та запропонував обговорити звернення голів районних товариств «Гуцульщина» та начальників районних і міських відділів культури про внесення змін до запропонованого Положення про ХХVІ Міжнародний Гуцульський фестиваль. Зокрема, що стосується терміну проведення фестивалю та конкурсів з різних жанрів аматорського та прикладного мистецтва. Залучення до оцінювання підсумків конкурсів професійного журі.

http://new.vnrda.gov.ua/images/news/ODNORAZOVE/53470227_455126931694811_8660886000030973952_n.jpg

В роботі засідання під головуванням директора-розпорядника фестивалю, заступника голови Вижницької районної ради - Сергія Вірсти взяли участь, голови Вижницької районної ради Михайло Кондрюк, районної державної адміністрації Руслан Cенчук, Вижницької міської ради- Олександр Чепіль, а також представники Путильського району:  перший заступник голови Путильської РДА - Михайло Ямницький, начальник  сектору культури Путильської РДА- Василь Нестор,  голова товариства «Гуцульщина» - Михайло Григоряк. По підсумках засідання запропоновані зміни внесені до Положення про наступний фестиваль.

 

Категорія: Новини Буковинської Гуцульщини | Переглядів: 605 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0