Головна » 2019 » Лютий » 28 » Потрібна допомога!
13:59
Потрібна допомога!

Всім, хто знає Василь Портяк. Він потребує нашої підтримки, насамперед, нашої молитви.

Зараз у критичному стані в реанімації. Перебуває у медикаментозному сні, підключений до апарату штучного дихання.
 
Родина просить про допомогу.
 
Номер карти ПриватБанк: 4149 4991 1531 0771
Оформлена на сина Білінчука-Портяка Ореста
 
Контакти рідних:
063 020 11 83 - дружина Леся
067 695 85 65 - донька Аліса
063 846 25 90 - син Орест
 
Гуцульське товариство у Львові перерахувало кошти. Просимо підтримати!
 

Ось лише його фільмографія:
Автор сценаріїв фільмів:
 
«Меланхолійний вальс» (1990),
«Нам дзвони не грали, коли ми вмирали» (1991),
«Вишневі ночі» (1992),
«Білий пудель»,
«Чия правда, чия кривда» (1993),
«Нескорений» (2000),
«Залізна сотня» (2004, у співавт. з М. Шаєвичем) та ін.
Член Національних спілок письменників і  кінематографістів України.
Категорія: Новини Гуцульщини | Переглядів: 166 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar