Головна » 2018 » Січень » 22 » ПОБАЧИВ СВІТ ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ «ҐРАЖДА»
18:02
ПОБАЧИВ СВІТ ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ «ҐРАЖДА»

Завдяки об’єднанню зусиль однодумців і патріотів Гуцульщини вдалося видати 42-е число популярного гуцульського часопису. Про гуцулів і для гуцулів.

Велика подяка – спонсорам Олегу Никулишину, Мирославу Табачину, Володимиру Звонару. І, звісно, Львівській обласній раді, яка допомогла покрити частину видатків.
Осібне «Файно дьикую!» - всеукраїнському гуцульському голові Дмитру Стефлюку, який долучився до організації матеріалів про ХХІV Міжнародний гуцульський фестиваль у Коломиї й посприяв у реалізації накладу, а також головам гуцульських районних товариств, райрад і РДА.
Подяка - Володимиру Гаюку, Дмитру Коржуку, Оксані Могильницькій (без них було б неможливо подолати бюрократичні перепони), друкару Ігорю Кичмі, дизайнеру Андрію Огоноченку, літредактору Марії Костирко (їм – за те, що демпінгували розцінки!).
Дякуємо поважним авторам, а це Світлана ФЛИС, Микола КУШНІРЧУК, Юрій ЧИҐА, Микола ЗИМОМРЯ, Аделя ГРИГОРУК, Мирослав ЛАЗАРУК, Олександр МАСЛЯНИК, Михайло Гафія ТРАЙСТА, Микола ТКАЧ, Ігор ФАРИНА, Василь ШКУРГАН.
Отож, читаємо «ҐРАЖДУ»!
Пишіть, дзвоніть, заходьте!
Придбати журнал можна на Гуцульській розколяді 27 січня ц.р. або ж у СКТ «Гуцульщина у Львові», пл. Ринок, 17, тел. 235-68-44, моб. 096-633-2034 (Ольга Юріївна).

Категорія: Новини Гуцульщини | Переглядів: 463 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0