Головна » 2018 » Листопад » 29 » У м. Вижниця відбулось спільне засідання управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина»
16:13
У м. Вижниця відбулось спільне засідання управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина»

http://new.vnrda.gov.ua/images/news/ODNORAZOVE/84193.jpg

У 2019 році Вижницький район вже вчетверте буде приймати у себе всю гуцульську спільноту країни та ближнього зарубіжжя, перейнявши в серпні цього року естафету у міста Яремче Івано-Франківської області.

Належна підготовка до проведення такого масштабного заходу вимагає неабиякої праці як з боку влади, так і з боку відповідних відділів, установ та організацій, які безпосередньо будуть брати участь у дійстві.

Тому, відповідно до доручень першого засідання оргкомітету по підготовці та проведенню XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю,, 27 листопада, під керівництвом голови ГО Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» Дмитра Стефлюка відбулося спільне засідання правління Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» з представниками відділі культури районів і міст Гуцульщини щодо підготовки та проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю, який  відбудеться з 30 серпня по 01 вересня 2019 року у Вижниці.

У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк, голова Вижницького районного відділення Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» Василь Марчук, голови районних відділень Всеукраїнського товариства «Гуцульщина», керівники культурноосвітніх установ та освітянських закладів. Начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Додяк презентувала учасникам засідання проект Положення про XXVI Міжнародний гуцульський фестиваль у 2019 році та ознайомила з попередньою програмою проведення фестивалю.

В ході дискусії присутні ділилися власним досвідом проведення фестивалів та вносили свої пропозиції до запропонованого Положення про XXVI Міжнародний Гуцульський фестиваль.

Розглянуто  також ряд планових питань  щодо діяльності Товариства.

За підсумками засідання прийнято  відповідні Ухвали  та рекомендації.

Категорія: Новини Буковинської Гуцульщини | Переглядів: 441 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0