Головна » 2017 » Травень » 4 » Відбулося спільне засідання АОМС регіону «Гуцульщина» та Управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина»
20:18
Відбулося спільне засідання АОМС регіону «Гуцульщина» та Управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина»

27.04.2017 року у смт.Верховина відбулося спільне засідання Асоціації органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина» (голова Я.Кікінчук) та Управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» (голова Д.Стефлюк). На засіданні було розглянуто наступні питання порядку денного:

1. Про зміни до Статуту Асоціації органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина».

2. Про підтримку рішення районної ради від 07 квітня 2017 року «Про звернення районної ради щодо рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів».

3. Про ліміти на електроенергію та Звернення до НКРЕ.

4. Про підтримку рішення районної ради від 07 квітня 2017 року «Про звернення районної ради щодо введення полонини в межі населених пунктів».

5. Про підтримку проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів».

6. Інформація про проведення Першості України з рафтингу на Чорному Черемоші.

7. Різне

В спільному засіданні взяли участь члени Асоціації органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина» - голова Коломийської районної ради Роман Дячук, голова Косівської районної ради Павло Ванджурак, голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, заступник голови Путильської районної ради Володимир Різак, голова ГО Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» Дмитро Стефлюк та керівники відділень, а також засновники Асоціації органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина» Юрій Никифоряк – колишній голова Вижницької районної ради, Володимир Мамчук та Петро Дійчук - колишні голови Косівської районної ради та Дмитро Неміш – колишній голова Коломийської районної ради.

Голови районних рад – члени Асоціації органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина» та керівники районних відділень Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» підтримали рішення Верховинської районної ради від 07.04. 2017 року «Про звернення районної ради щодо рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів», «Про звернення районної ради щодо введення полонин в межі населених пунктів» (рекомендовано прийняти рішення районним радам та членам Асоціації на місцях про введення полонин у землі комунальної власності). Щодо лімітів на електроенергію – прийнято відповідне Звернення до НКРЕ.

Підтримано також спільне рішення про підтримку надзвичайно важливого проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів».

Заслухано питання про виконання Ухвали спільного засідання Управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» та Асоціації органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина» а також обговорено питання щодо створення Гуцульського радіо та видавництва спільного літературно-мистецького альманаху регіону Гуцульщини.

Асоціація органів місцевого самоврядування регіону «Гуцульщина»

Управа Всеукраїнського товариства «Гуцульщина»

Категорія: Новини Галицької Гуцульщини | Переглядів: 422 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0