Головна » 2016 » Листопад » 25 » У ГО Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» поповнення
11:11
У ГО Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» поповнення

21 листопада 2016 року  у  Всеукраїнське товариство «Гуцульщина» вступив уродженець  Надвірнянщини,  меценат і благодійник, кординатор допомоги Україні Михайло  Бабчук, який проживає у м.Рочестер, штат Нью-Йорк, США.

Добродій  Михайло  перебрався з  родиною за океан в кінці вісімдесятих років минулого століття, але кожного року прибуває  до рідного краю. Разом з українцями м.Рочетера та робить посильну допомогу  учасникам  АТО, зокрема відправлено 5 реанімобілів з повним комплектом медобладнання, багато медикаментів і матеріалів для потреб української армії.

При прийнятті у дійсні члени  товариства добродій Михало заявив, що він народився гуцулом і ним назавжди залишається. Голова ГО Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» Дмитро Стефлюк надав повноваження добродію Михайлу організовувати  відділення товариства в США та Канаді. Перебуваючи на Верховинщині  добродій Михайло Баб’юк та Ігор Андруняк – заступник голови Надвірнянського районного відділення Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» зустрівся з активістами Верховинського районного відділення, відвідали Музей Михайла Грушевського і літературно-меморіальний музей Івана Франка у с.Криворівня.

Категорія: Новини Галицької Гуцульщини | Переглядів: 521 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0