Головна » 2015 » Червень » 21 » Про проведення ХХІІ – Міжнародного гуцульського фестивалю
15:07
Про проведення ХХІІ – Міжнародного гуцульського фестивалю

 ІХ – позачерговий з’їзд

Ухвала

 

від 21.06.2015 р.                                                                                           м. Косів

Про проведення

ХХІІ – Міжнародного

гуцульського фестивалю

         Розглянувши інформацію про проведення чергового ХХІІ Міжнародного гуцульського фестивалю та врахувавши при цьому згоду голови Надвірнянської районної ради п. В. Поповича, ІХ позачерговий з’їзд Всеукраїнського об’єднаного товариства «Гуцульщина» ухвалив:

  1. Провести 11-13 вересня 2015 року в м. Надвірна черговий ХХІІ Міжнародний гуцульський фестиваль.
  2. Звернутись до керівників органи місцевого самоврядування та виконавчої  влади Верховинського, Вижницького, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Путильського, Рахівського районів, Яремчанської міської ради та Львівського товариства «Гуцульщина» надати допомогу в забезпеченні участі у фестивалі творчих та мистецьких колективів, згідно пропозицій організаційного комітету по його проведенню.
  3. Районним та міським  товариствам «Гуцульщина» взяти участь у формуванні складу учасників фестивалю.
  4. Зважаючи на те, що фестиваль відбувається у непростий період коли на сході України здійснюється антитерористична операція, рекомендуємо оргкомітету звернути увагу творчих та мистецьких колективів на використання у святкових концертних програмах національно-патріотичної тематики.
  5. Рекомендувати оргкомітету запросити для участі у ХХІІ Міжнародному гуцульському фестивалі представників гуцульських товариств з інших країн.
  6. Звернутись до центральних та місцевих засобів інформації щодо підтримки та висвітлення заходів пов’язаних з підготовкою та проведенням фестивалю.
  7. Рекомендувати Петру Шкрібляку завідуючому відділенням «Філія Гуцульщина» науково-дослідного інституту Українознавства організувати проведення науково-практичної конференції з питань національно-патріотичного виховання молоді.
  8. Доручити голові Надвірнянського районного товариства «Гуцульщина» Роману Гурмаку взяти участь у роботі оргкомітету по підготовці і проведенню фестивалю.

 

Голова Всеукраїнського

об’єднаного товариства

«Гуцульщина»                                                                                    Д. Стефлюк   

Категорія: Новини Гуцульщини | Переглядів: 431 | Додав: Tall_Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0