Головна » 2020 » Листопад » 27

  

       В честь цього ювілею, 14 лютого 2020 року, в селищі Верховина відбувся «Круглий стіл», під час  якого проаналізовано діяльність Товариства за 30-річний період та окреслено основні завдання на майбутнє.

       Урочисті заходи, з нагоди цієї події, відбулись в районних та міських організаціях Товариства в Україні, за участю представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади.

       Згідно рішення Управи Всеукраїнського товариства «Гуцульщина», спільно з керівництвом музеїв вирішено організувати тематичні Виставки, присвячені діяльності Товариства. Зокрема, починаючи із 1 грудня 2020 року, буде відкрито окремі тематичні Виставки у трьох музеях Прикарпаття.

І.  Історико-краєзнавчому музеї «Гуцульщина», в селищі Верховина.

ІІ. Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Йосафата Кобринського (м. Коломия).

ІІІ.  Музей-садиба родини Шухевичів в  селі Тишківці, Городенківського району. (Володимир Шухевич видатний дослідник Гуцульщини).

        Запрошуємо всіх бажаючих, у зручний для вас час, відвідати тематичні Виставки, присячені 30 річному ювілею Товариства «Гуцульщина» в Україні, ближче ознайомитись з етносоціальною історією Гуцульського краю, самобутньою етнографічною культурою і побутом гуцулів Українських Карпат.

Категорія: Новини Гуцульщини | Переглядів: 199 | Додав: Tall_Admin | Дата: 27.11.2020