Головна » 2016 » Жовтень » 14

Пізно ввечері отримав дзвінок від колеги з Ужгорода: «Відкрий сайт Закарпатської обласної ради і подивись інтерв’ю голови Михайла Рівіса. Будеш неприємно подивований». Відкрив. Подивився.
І ти, Брут?...

На сайті облради 6 жовтня ц.р., о 11:51 з’явився анонс: «На запрошення відомого телеведучого інформаційно-публіцістичної програми «Акценти» ОДТРК «Тиса-1» Михайла Данканича черговим гостем студії став голова Закарпатської облради Михайло Рівіс».  В ефірі програму показали 8 жовтня.

Протягом 45 хвилин оговорювалися актуальні для краю питання, зокрема, розбудова Хуста – колишньої столиці Карпатської України, активна співпраця з Угорщиною, боротьба з контрабандою, питання децентралізації та об’єднання громад і нарешті про те, скільки коштів заклав уряд на розбудову автодоріг у Закарпатській області».

далі ...

Категорія: Новини Закарпатської Гуцульщини | Переглядів: 522 | Додав: Tall_Admin | Дата: 14.10.2016

На запрошення генерального директора Національного музею Гуцульщини й Покуття ім. Й. Кобринського в м. Коломия Ярослави Ткачук, голова Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» Дмитро Стефлюк,  директор Путильської художньої школи, заступник голови Всеукраїнського товариства «Гуцульщина» Тарас Ковальчук взяли участь в урочистостях, присвячених 90-річчю музею, яке відбулося 6-8 жовтня 2016 року.

В рамках проведення урочистостей відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний контент. Музейна галузь. Історія, здобутки та перспективи». На ці теми й мовилося на науково-практичній конференції, у якій взяли участь українські та закордонні науковці, зокрема, з Польщі та Естонії.

далі ...

Категорія: Новини Галицької Гуцульщини | Переглядів: 488 | Додав: Tall_Admin | Дата: 14.10.2016