Головна » 2016 » Серпень » 08

  5 серпня 2016 року, проведено організаційну нараду з питання підготовки та організації проведення  IV -кінофестивалю «Тіні забутих предків».

 

Нарада була проведена за участі голови районної державної адміністрації Олега Лютого та заступника голови районної ради Івана Маківничука. На нараду були запрошені члени робочої групи, до якої увійшли начальники відділів райдержадміністрації та районної ради, науковці, краєзнавці, голови громадських організацій, інформує Верховинська РДА.

 

 В ході наради обговорено ряд питань:

 

 - сформувати склад оргкомітету;

 - затвердити назву фестивалю, а саме: «Гуцульський кіномистецький фестиваль «Тіні забутих предків»;
 - формат фестивалю;

 - емблема фестивалю;

 - номінації та нагородження;

дата проведення та термін фестивалю;

 - склад запрошених кіноакторів і режисерів, місцевих аматорів та очевидців зйомок фільмів, що знімалися у Верховинському районі та ряд інших питань.

 

Голова районної державної адміністрації Олег Лютий зазначив, - «Гуцульський кіномистецький фестиваль «Тіні забутих предків» повинен охоплювати всі фільми, які знімалися, та і знімаються на даний час, на теренах нашого гуцульського регіону. Продемонструвати для всіх, що Гуцульщина була і є цікавим краєм, якому не має аналогів з його традиціями, звичаями, природніми краєвидами і т.д. І про це говорить той факт, що не тільки в минулому, але і цьому році відознято два фільми. Тобто нашим гуцульським регіоном, як цікавилися раніше так і продовжують цікавитися і по сей день. І це добре, бо ті кіномистецькі роботи будуть проілюстровані, завдяки яким і відбуватиметься реклама нашого мальовничого краю, наших щирих та гостинних, талановитих людей».

Категорія: Новини Галицької Гуцульщини | Переглядів: 463 | Додав: Tall_Admin | Дата: 08.08.2016